Fall Detektion

Dele förser samhället med en avancerad mjukvarulösning som överbryggar hårdvara och dataströmmar som kan användas inom flera scenarier i vården.

Dele datafusion plattform använder artificiell intelligens och maskininlärning för att tolka data från sensorerna i rummet och göra förutsägbara korrelationer kring de händelser som upptäcks.

Att underrätta vårdgivare via lösningar som appar eller direktanrop i vårdsystem underlättar och ger snabba svarstider vilket ökar kvalitén och skapar en värdig vård.

Proaktiva fördelar i vården

Snabb, noggrann detektion

Integritetsvänlig sensorteknik som förstår olika miljöer, rörelser, händelser och därmed snabbt kan reagera på avvikelser

Notifiering i Realtid

Hantering av händelser och avvikelser med notifieringar av kritisk information till rätt instans vid rätt tillfälle

Kraftfull integration

En lösning som integreras mot befintligt trygghetslarm och vårdsystem vilket förenklar hanteringen för vårdgivarna

Hur fungerar det

Prata med oss ​​om fall detektering

Kontakta oss idag för att boka en demo och lär dig mer om hur Dele Fall Detektion kan hjälpa både samhället och invånaren att skapa trygghet
Boka en demo

Relaterat innehåll

News, Press Release

Dele Health Tech ansluter sig till Fredrikstad MedTech-klustret

Det ledande hög teknologi företaget Dele Health Tech tillkännagav idag upprättandet av ett avtal med det norska medicintekniska (MedTech) navet Fredrikstad MedTech.

Continue Reading

News, Partner, Press Release

Dele Health Tech signerar samarbetsavtal med Luleå Tekniska Universitet

Det ledande hög teknologi företaget Dele Health Tech tillkännagav idag påbörjandet av ett samarbetsavtal med Luleå tekniska universitet i Sverige.

Continue Reading